top of page
The_colors_from_Ilulissat_-_Greenland._-_panoramio.jpg

Vores profil for Corporate Social Responsibility

Her viser vi et par af de projekter, vi har deltaget i, samt vores overordnede mission.

depositphotos_244011872-stock-illustration-image-vector-symbol-missing-available.jpg

Livet under vand

Reduktion af plastik i vores hav

Siden 2019 har vi elimineret brugen af engangsplastikkopper og -bestik fra Tankeeraq Ilulissat. Vi er helt skiftet til biologisk nedbrydelige kopper og bestik nu. Vi erkender, at det er en lille indsats, men ikke desto mindre ret vigtig i jagten på et rent hav.

Godt helbred og velvære

Støtte til lokale non-profit sportsklubber

Hvert år donerer vi til lokale klubber med det mål at fremme vores idrætsfællesskaber.

Vi erkender, at vi ikke har midlerne til at støtte alle. Vores primære fokus er derfor børnene i vores samfund. Vi mener, at dette er særligt nyttigt for samfundet, da det gør det muligt for alle børn, uanset deres sociale baggrund, at deltage på lige fod i sportsbegivenheder.

 

For nylig støttede vi Ilulissat- og Aasiaat badmintonklubbernes unge i at flyve fra Aasiaat til Ilulissat, så de kunne konkurrere med deres jævnaldrende der.

depositphotos_244011872-stock-illustration-image-vector-symbol-missing-available.jpg
depositphotos_244011872-stock-illustration-image-vector-symbol-missing-available.jpg

Kvalitetsuddannelse

Accepter praktikophold og donerer til ture i skoleklassen

Hvert år støtter vi mange lokale skoleklasser ved at donere forskellige ting og kapital. Målet med de fleste af disse indsamlinger af skolebørn er at finansiere rejser til udlandet med deres klassekammerater. Vi mener, at dette er en god måde for børnene at knytte bånd til deres klassekammerater, hvilket igen forbedrer deres deltagelse i klasseværelset. Noget der hjælper deres overordnede uddannelse.

Vi modtager også mange praktikanter fra administrative praktikanter til mekanikere, til butiksassistenter og så videre og så videre.

bottom of page